DESPRE NOI

RULOTE-ROMANIA.RO a pornit ca o afacere mica de familie, prin care am construit o reputatie de invidiat in ultimii 10 ani pe piata de service de rulote din Romania.

Fondatorul este un inginer specializat in rulote si autorulote cu peste 10 ani experienta si, in acelasi timp, antreprenor de mai mult de 10 ani in industria remorcilor, rulotelor si autorulotelor. Service-ul rulote-romania te ajuta cu modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote, reparatii rulote/ autorulote, asigurare rulote/ autorulote si garantie rulote/ autorulote.

Ne mandrim cu angajamentul nostru de a oferi servicii profesionale se service rulote / autorulote, menținând in acelasi timp cea mai inalta calitate a muncii, la preturi competitive. De asemenea facem tot posibilul sa sustinem prin orice metoda Clubul Rulotistilor din Romania, club din care facem parte cu mandrie.

Ne bazam pe recomandarile clientilor nostri fericiti si va multumim pentru asta!

Toate serviciile de reparatie si intretinere a rulotelor si a autorulotelor se efectueaza in conformitate cu codul de practica RAR – Registrul Auto Roman, care reprezinta punctul de referinta pentru rulote, remorci si autorulote. Ca service autorizat RAR trebuie sa trecem de evaluari periodice efectuate de catre o echipa de evaluatori independenti si sa respectam standardele riguroase ale RAR – ceea ce pentru noi inseamna sa avem persoanal potrivit care lucreaza corect si care dispune de instrumentele si sculele potrivite cand se fac modificari si imbunatatiri pentru rulota / autorulota dumneavoastra.

Service-ul nostru dedicat pentru autorulote si rulote este aprobat de majoritatea producatorilor. Asadar, putem efectua service-ul atunci cand autoturismul dumneavoastra este inca in garantia data de producator pentru autorulota sau rulota.

Lasa-ne un review:

Necesare

Care este numele tau intreg?
Care este adresa ta de E-mail?
Ce parere ai despre serviciile noastre?

 

Ce spun clientii nostri despre service-ul nostru ?

Excelent! Dedicate, professional, helpful, knowledgeable

Excelent!
Dedicate, professional, helpful, knowledgeable, everything one wants in a service team. 🙂

Andrew Dutton

Ofera garantie nu gluma 🙂

Spre deosebire de alte service-uri, ei nu cauta nod in papura sa iti refuze garantia chiar daca tot eu am fost de vina.RECOMAND 5*

Bosfor C.

Recomand !!

5 stele, Bravo … numai laude, m-ati scapat de igrasie si mucegai.

Adrian F.

Rapid

Mi-au raparat baietii rulota in 2 zile, cat altii in 30 de zile 🙂  Rapid … am putut sa imi fac concediul. M-au salvat 🙂

George C.

Superb

Grozav, de acum numai aici imi voi face rulota, NO1 for me.

Claudiu D.

Servicii Minunate

Recomand din toata inima, mi-au refacut rulota, recomand !

Andrei Cristache

 Suna acum

+40 764 498 999
+40 749 884 977

Email: contact@rulote-romania.ro

Adresa atelier reparatii autorulote

Str. Balta Alba, Nr. 10, Comuna Berceni, Judetul Ilfov

Rulote-Romania.ro