INSTALARE PANOURI SOLARE

La rulote-romania.ro furnizam kit complet de panouri solare si le montam, asigurand clientii ca ei cumpara un produs si un serviciu de calitate, sustinut de garantia produselor pe o perioada de 1 an. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul rulote-romania.

 

Motoarele clasice

Motoarele sunt proiectate pentru a se potrivi rulotelor care au amortizoare sau un spatiu ingust (mai mic de 105 mm) intre sasiu si anvelopa, dar echipate cu o cutie de viteza reducatoare. In conditii ideale se asteapta ca acest model sa puna in miscare o rulota de 1500 kg pe o panta de 1 din 4. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul rulote-romania.

 

Motoarele pe un singur ax (osie), manuala si automata completa

Acest model se va potrivi tuturor rulotelor cu un singur ax, fabricate in Europa si cu un design usor si compact se va potrivi intregii game de rulote si remorci mai mici, fara a fi nevoie de modificari suplimentare ale sasiului. Cu puterea sa exceptionala si tractiunea imbunatatita, acesta va conduce orice rulota sau remorca cu un singur ax (osie), indiferent de greutatea sa, pana in pante mai mari de 1 din 4 (aproximativ 25%). Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul rulote-romania.

 

Motoarele pe dublu ax (osie), manuala si automata completa

Acest motor va conduce orice ax dublu (osie dubla) pana la o inclinatie de 1 din 4. Nu este nicio diferenta intre unitatea montata pe rotile din fata sau in spatele rotilor din spate, deoarece va conduce la aceleasi performante. Decizia dvs. pentru a achizitiona acest produs depinde de spatiul si manevrabilitate. Daca spatiul permite, acest motor se va dovedi foarte satisfacator. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul rulote-romania.

 

Furnizam si montam panouri solare pentru rulote si autorulote

Panourile solare sunt ideale pentru iesirile in natura sau doar pentru mentinerea acumulatorului incarcat in timpul stationarii. Furnizm si montam panouri solare de la 4V la 150V. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul rulote-romania.

 

         De ce sa instalezi panouri solare pe rulota sau autorulota?

Unul dintre avantajele majore ale rulotelor si autorulotelor este libertatea pe care o ofera prin independenta de care dau dovada atunci cand plecati intr-un loc indepartat si deloc populat. Solutia este investitia intr-un sistem de panouri solare pentru rulote si autorulote.

Cu panouri solare va asigurati electricitatea de care aveti nevoie si astfel puteti merge oriunde. Desi panourile solare implica unele cheltuieli financiare, confortul si economiile pe care le veti face cu ele vor merita. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul rulote-romania.

 

         Panouri solare montate pe acoperisul rulotei sau a autorulotei (plafon)

         Panourile solare montate pe plafon (acoperis) sunt fixate permanent pe rulota sau autorulota. Principalele avantaje ale acestora constau in faptul ca nu ocupa spatiu de depozitare si ca nu sunt transportate separat sau ca nu exista riscul ca ele sa nu isi faca treaba pe timpul zilei. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote precum instalarea de panouri solare se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul rulote-romania.ro.

Ce spun clientii nostri despre service-ul nostru ?

Excelent! Dedicate, professional, helpful, knowledgeable

Excelent!
Dedicate, professional, helpful, knowledgeable, everything one wants in a service team. 🙂

Andrew Dutton

Ofera garantie nu gluma 🙂

Spre deosebire de alte service-uri, ei nu cauta nod in papura sa iti refuze garantia chiar daca tot eu am fost de vina.RECOMAND 5*

Bosfor C.

Recomand !!

5 stele, Bravo … numai laude, m-ati scapat de igrasie si mucegai.

Adrian F.

Rapid

Mi-au raparat baietii rulota in 2 zile, cat altii in 30 de zile 🙂  Rapid … am putut sa imi fac concediul. M-au salvat 🙂

George C.

Superb

Grozav, de acum numai aici imi voi face rulota, NO1 for me.

Claudiu D.

Servicii Minunate

Recomand din toata inima, mi-au refacut rulota, recomand !

Andrei Cristache

 Suna acum

+40 764 498 999
+40 749 884 977

Email: contact@rulote-romania.ro

Adresa atelier reparatii autorulote

Str. Balta Alba, Nr. 10, Comuna Berceni, Judetul Ilfov

Rulote-Romania.ro