×

FORMULAR CONTACT

SERVICE RULOTE / AUTORULOTE
ORIUNDE ACASA...

PANOURI SOLARE

INSTALARI PANOURI SOLARE

RULOTE-ROMANIA.RO

ORIUNDE ACASA...

Furnizam si montam panouri solare pentru rulote si autorulote

Panourile solare sunt ideale pentru iesirile in natura sau doar pentru mentinerea acumulatorului incarcat in timpul stationarii. Furnizm si montam panouri solare de la 4V la 150V. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul Rulote-Romania.

De ce sa instalezi panouri solare pe rulota sau autorulota?

RULOTE-ROMANIA.RO

Vrei sa afli mai multe despre panourile solare?
VEZI BENEFICIILE MAI JOS

BENEFICII

  • Unul dintre avantajele majore ale rulotelor si autorulotelor este libertatea pe care o ofera prin independenta de care dau dovada atunci cand plecati intr-un loc indepartat si deloc populat. Solutia este investitia intr-un sistem de panouri solare pentru rulote si autorulote.
  • Cu panouri solare va asigurati electricitatea de care aveti nevoie si astfel puteti merge oriunde. Desi panourile solare implica unele cheltuieli financiare, confortul si economiile pe care le veti face cu ele vor merita. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul Rulote-Romania.
  • Panourile solare montate pe plafon (acoperis) sunt fixate permanent pe rulota sau autorulota. Principalele avantaje ale acestora constau in faptul ca nu ocupa spatiu de depozitare si ca nu sunt transportate separat sau ca nu exista riscul ca ele sa nu isi faca treaba pe timpul zilei. Detaliile despre modificari si imbunatatiri pentru rulote / autorulote precum instalarea de panouri solare se pot discuta cu specialistii nostri din service-ul Rulote-Romania
SUS